Pócz Pintészet
„A 2007-ben elkészült borászat méltó otthona lett a birtokon megtermett szőlőknek. A Kishegy oldalába bevágott szőlőfeldolgozó-, erjesztő-, tároló- és a dongaboltíves érlelőpince a raktár szervesen kapcsolódik egymáshoz a Kishegy gyomrában. A föld klímának köszönhetően, a közel állandó hőmérséklet segít megőrizni borok minőségét hosszú éveken át.”
Bár a borászat mai formáját 2007-ben nyerte el, történetének kezdete még 1991-re nyúlik vissza. Az eltelt évtizedek során nem csupán a szőlőtermesztésre és a bortermelésre helyeztek hangsúlyt, hanem a kulináris élményre és a vendéglátásra is. Szőlőfajtáik között ugyanúgy megtalálhatók a világfajták, mint például a Sárgamuskotály, Rizlingszilváni, Chardonnay, Sauvignon blanc, Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, mint a Hungarikumnak számító fajták, például az Irsai Olivér, Zöldveltelini, Olaszrizling és Kékfrankos.