Hotelünk gasztronómiája
A Hotel*** Melisben kettő helyszínen, a főépület részét képező éttermi kerthelységben, valamint a vízhez 25 méterre lévő StrandTeraszunk biztosítunk reggelit, déli menüt, éttermi a la carte étkezést, a vízpart kedvenceit, félpanziót, koktélokat és remek borokat is.
Kellemes reggeli…
Egy frissítő úszás után gazdag büféasztalunk kínálatából állíthatja össze ízlésvilágának megfelelően reggelijét minden nap 8.00 – 10.00 között. Reggeli étlapunk színes kínálatából válogathat éttermünk reggeliző teraszán 8.00 – 11.00 között.
Gazdag ebéd… Étteremben
Hotelünk éttermében a zöld és virágzó növények hűsítő árnyékában választhat az egyszerű, hagyományos és a különleges, ínycsiklandozó ételeink közül.
Izgalmas választék StrandTeraszunkon …
A napozni, fürdőzni vágyó vendégeink vízparti látványkonyhánkban kóstolhatják meg grillételeinket, friss gyümölcsből készült jeges italainkat, fantáziadús koktéljainkat.
Éttermünk 12.00. – 22.00. között, vízparti látványkonyhánk 11.00. – 18.00. között van nyitva.
Frissítő kávé és tea különlegességek
Délutánját krémesebbé teheti kávékülönlegességekkel, gyógyfüves és klasszikus teákkal, friss, meleg házi süteményeikkel, melyet a vízparti strandunkon, vagy éttermünkben is elfogyaszthat.
Könnyed vacsora
A kellemesen eltöltött nap után elfogyasztott vacsora egy kalandos utazás a gasztronómia világában. Étlapunkon megtalálhatja a tradicionális magyar konyha ízeit, de ízelítőt adunk a mediterrán világ kincseiből is.
Borászat
Konyhafőnökünk és csapatának kitűnő ételeit gazdag borkínálatunk teszi teljessé. Fogásaink remek kiegészítői a környékbeli pincészetekből származó borválogatások. Vendégeink a Pócz Pincészet, a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, a Garamvári Szőlőbirtok, az IKON Pincészet, a Késa Birtok, a Kislaki Pincészet, a Konyári Pince és a Légli Szőlőbirtok közkedvelt és díjnyertes nedűi közül választhatnak. Pezsgőkínálatunk is főleg a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, a Garamvári Szőlőbirtok és az IKON Pincészet hazai, gondos szeretettel készített pezsgőválasztékát vonultatja fel.
Zenés estek
Minden szerdán hangulatos és szórakoztató zenés, műsoros estekkel tesszük emlékezetesebbé pihenésüket.
Szeretnénk, ha a terített asztal mellett töltött idő olyan élményként maradna meg emlékezetükben, amit kedves vendégeink jó szívvel mesélhetnek majd családi és baráti társaságban egyaránt.
Az ételek ízvilágát sok oldalról megközelíthetjük: Ferran Adria (El Bulli) szerint „Vegyünk egy fogást, amit mindenki jól ismer, alakítsuk át minden egyes összetevőjét, aztán változtassunk a textúrán, a formán és/vagy a hőmérsékleten – a fogás megőrzi a lényegét, de a megjelenése radikálisan különbözik az eredetitől.” – magyarázta a séf szemléletét. Nagymamáink szerint az ételek kiválósága azok állandóságában rejlik, a tradíciók és egyszerű összetevők tiszteletében.
Ezen végpontok között dolgozunk elkötelezetten Vendégeink elégedettségéért! Köszönjük, hogy a gasztronómia örök lehet Önök által! Éttermek a vendégekért, vendégek az éttermekért!
Kihagyhatatlan éttermünk és vízparti látványkonyhánk, melyek a szakácsművészet remekeivel várják a gasztronómiai örömöknek is hódolni vágyókat, vagy csak a megéhezőket. Reggeltől estig széles választék áll vendégeink rendelkezésére, kinek-kinek a maga ízlése szerint. Az ínyencek – az ízvilágok elszánt kutatói – épp úgy számíthatnak ránk, mint a fogyókúrázók, vagy az édesszájúak.
MI A KÖZÖS ÉTTERMÜNK ÉS A STRANDTERASZ KÍNÁLATÁBAN?
A minőségi és friss alapanyagok használata. Kifejezetten odafigyelünk arra, hogy testnek és léleknek egyaránt hasznos, egészséges alapanyagokkal készítsük el konyháink remekeit, legyen szó akár egy komplex fogásról, mint amilyen fogas salátával, fokhagymás chilis spagettivel, vagy egy StrandTerasz Burger.
Mindkét konyhánkban olyan ételek megalkotására törekszünk, amelyek építik, nem pedig rombolják a szervezetet. Hisszük és valljuk, hogy a minőségi alapanyagok a kulcsa a kitűnő íznek, a gusztusos látványnak és az emlékezetes ízélménynek.