Néhány szó a gasztronómiáról…
Az ételek ízvilágát sok oldalról megközelíthetjük: Ferran Adria (El Bulli) szerint „Vegyünk egy fogást, amit mindenki jól ismer, alakítsuk át minden egyes összetevőjét, aztán változtassunk a textúrán, a formán és/vagy a hőmérsékleten – a fogás megőrzi a lényegét, de a megjelenése radikálisan különbözik az eredetitől.” – magyarázta a séf szemléletét. Nagymamáink szerint az ételek kiválósága azok állandóságában rejlik, a tradíciók és egyszerű összetevők tiszteletében.
Ezen végpontok között dolgozunk elkötelezetten Vendégeink elégedettségéért! Köszönjük, hogy a gasztronómia örök lehet Önök által! Éttermek a vendégekért, vendégek az éttermekért!
Kihagyhatatlan éttermünk és vízparti látványkonyhánk, melyek a szakácsművészet remekeivel várják a gasztronómiai örömöknek is hódolni vágyókat, vagy csak a megéhezőket. Reggeltől estig széles választék áll vendégeink rendelkezésére, kinek-kinek a maga ízlése szerint. Az ínyencek – az ízvilágok elszánt kutatói – épp úgy számíthatnak ránk, mint a fogyókúrázók, vagy az édesszájúak.
MI A KÖZÖS ÉTTERMÜNK ÉS A STRANDTERASZ KÍNÁLATÁBAN?
A minőségi és friss alapanyagok használata. Kifejezetten odafigyelünk arra, hogy testnek és léleknek egyaránt hasznos, egészséges alapanyagokkal készítsük el konyháink remekeit, legyen szó akár egy komplex fogásról, mint amilyen fogas salátával, fokhagymás chilis spagettivel, vagy egy StrandTerasz Burger.
Mindkét konyhánkban olyan ételek megalkotására törekszünk, amelyek építik, nem pedig rombolják a szervezetet. Hisszük és valljuk, hogy a minőségi alapanyagok a kulcsa a kitűnő íznek, a gusztusos látványnak és az emlékezetes ízélménynek.