Foglalás/Ajánlatkérés

Érkezés:
Távozás:

Balatonlelle
 

Siófoktól nyugatra, tóközéptől délre fekvő vízparti üdülőváros, 4 km hosszú szabad stranddal, nap- és élmény-fürdővel. Már a tavasz első napsugarai kicsalogatják a napimádókat a tó partjára, ahol a forró nyári napokon a víz hőmérséklete elérheti a 26°C-t is.
A "virágos Lelle" névre keresztelt fürdőhely hagyományosan őrzi és ápolja fürdőkultúrájának értékeit. A városka lakói a pihenni vágyó turistákat híres vendégszeretetükkel fogadják.
Otthon-élményhez, intenzív pihenéshez, kulturált szórakozáshoz megfelelő helyet azok találhatnak, akik a Hotel Melis közvetlen vízparti kellemes, nyugodt, csendes környezetét választják, távol a város zajától.
A természeti környezet expresszív szépsége, a Balaton sportolási és strandolási lehetőségei, homokos strandrész, minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal a Hotel éttermével, mind-mind az Önök szolgálatában, felejthetetlen élmények ígéretében áll.

Esemény csomagok

Kedves Vendégeink!
Eseménycsomagjaink a koronavírus okozta intézkedés sorozatok okán minden eseménytartalommal sajnos nem foglalhatóak! A tavaszi rendezvények elmaradnak, de a későbbiekben még bizakodhatunk! Az események optimális esetben 2021-ben is megtartásra kerülnek, így oldalunkon a csomagok előfoglalással is vásárolhatóak, illetve információt adnak egy kellemes időtöltés lehetőségéről!
Szeretettel várjuk!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben fel szeretne iratkozni hírlevelünkre, kérem adja meg adatait!