Bemutatkozás Elérhetőség Apartmanok Árak Akciós ajánlatok Szobafoglalás

Gasztronómia Gyereksarok Törzsvendégprogram Vendégkönyv Fotógaléria

English Deutsch


 

Bejegyzését köszönjük hamarosan aktiváljuk.
Név:
E-mail:
Hogyan talált ránk?
Hozzászólás:

Kérjük, a vastagon szedett mezőket mindenképpen töltsék ki.

 

Honfi 2012-08-12 más honlapról
Július végén töltöttünk néhány napot a Melis panzióban a családommal, jól éreztük magunkat, az apartmanban tisztaság várt, az ételek nagyon finomak voltak. Ha tehetjük visszatérünk. Köszönünk mindent.
Petra 2012-08-03 egyéb
Ez a valha volt legjobb panzió, amiben csak jártam!
Strasszné Bánki Cecília 2012-07-21 ismerősöktől hallottam
Június elején töltöttünk pár napot ketten csajok, két kisdeddel és két pocaklakóval és csak jókat tudok mondani róla. Valóban maximálisan BABABARÁT, a játszótér nagyon klassz, az ételek kiválóak a személyzet fantasztikus. Újra beleszerettem a Balatonba!
Najsliné Nagy Judit 2012-07-16 egyéb
Nagyon igényes hely, szép környezet, finom ételek, figyelmes, segítőkész személyzet. Mindez a Melis Panzióban, egy helyen megtalálható. Köszönjük.
Mikrisz 2012-07-15 keresőprogramon keresztül
5 napot töltöttünk családommal a Melis panzióban. Csak jót tudok mondani róla: szép környezet, családbarát szolgáltatások. A játszóteret is nagyon élvezték a gyerekek. Köszönjük.
Sebők Csaba Tamás 2012-07-09 egyéb
A szomszédban nyaralunk és átjárunk enni, mind az ételek, mind a kiszolgálás rendkívül magas színvonalú! Hálásan köszönjük a türelmet amit a 4,5 éves kisfiam igényel ;) Különösen szeretnénk megköszönni az egyik kedves felszolgáló hölgy hozzánk való empátiáját és ezúton javasoljuk a fizetésének megkétszerezését! ;) Ám a viccet félretéve köszönjük a vendéglátást!
Ördöghné Szilvi 2012-06-21 más honlapról
2 napot töltöttünk a Melisben, de mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve!!!!! A személyzet nagyon aranyos, segítőkész, az ételek fenségesek voltak! A balaton pedig csodálatos! Külön figyelmet érdemel, hogy mennyire gyermekbarát szállás, a rengeteg játékkal, etetőszékkel, kisággyal, és még sorolhatnám. Remélem még találkozunk!
Barna Béla 2012-06-11 keresőprogramon keresztül
2012. júniusában (4-8 ig) 5 csodálatos napot töltöttünk el a Melis Panzióban. A kiszolgálás kitűnő. A személyzet végtelenül kedves, a strand vm. a szállás kiváló. Barna Béla és Neje Vácról
Mack10 2012-04-26 egyéb
Ismét megrendezik az eddig sikeres nyári labdarúgó tábort. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is tábort tart a Balatonnál Ifj. Albert Flórián. Az esemény június 22-e és 29-e között kerül megrendezésre, Balatonlellén, a Melis panzióban. Az egyhetes tábor – ahová 10-15 éves fiúkat várnak – 55 ezer forintba kerül, az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, a szállást, valamint egy vidámparki látogatást. A táborra május 31-ig lehet jelentkezni az előleg (10 ezer Ft) befizetésével. A budapesti jelentkezők a Ferencváros székházánál (1091, Budapest, Üllői út 129.), a vidékiek Ifj. Albert Flóriánnál (+36-30/4400-642) érdeklődhetnek. A legügyesebb gyerekek a tábor ideje alatt különböző ajándékokat nyernek. Olyan gyermekek jelentkezését is várjuk – a szerkesztoseg@fradi.hu-ra -, akik ugyan évek óta futballoznak, de anyagi helyzetük nem engedi meg, hogy részt vegyenek az Albert Flórián focitáborban. A jelentkezők közül 2 főt az Albert Alapítvány lát vendégül. (Fradi.hu)
Hemü 2012-04-04 egyéb
2011. júniusában 3 csudálatos napot töltöttünk el a Melis Panzióban Zsuzsival. A kiszolgálás kitűnő, a konyha remekbe szabott ételekkel varázsolt el minket minden egyes nap! A személyzet végtelenül kedves, a strand kiváló, idén is ott a helyünk! :o)
Káliné Szabó Marianna 2011-08-24 ismerősöktől hallottam
Két éjszakát töltöttünk a férjemmel a panzióban. Nagyon jól éreztük magunkat, igazán nem volt okunk panaszra. Szép rendezett a kert, a szoba tiszta volt, remek a konyha és a kiszolgálás. Gratulálunk a csapatnak és reméljük, hogy továbbra is hozzák ezt a színvonalat.
Bolgár Tamás 2011-08-22 egyéb
Pár napot töltöttünk csak el a Melis panzióban, de felsőfokon lehet beszélni a konyháról, kiszolgálásról, itt tényleg minden a vendégekért van, a szó nemes értelmében. Gyermekes családoknak is remek választás eme hely, két kis ikerleányunknak is minden megvolt a játszáshoz , pihenéshez :) Köszönjük Netti és Kati néni ! Mi jövőre biztos visszatérünk visszatérünk :)
Péli László 2011-08-21 keresőprogramon keresztül
! napot töltöttünk a panzióban,Ez a 4 nap remekül sikerült,A szállás a kiszolgáló személyzet és a konyha mindent megtett,hogy jól érezzük magunkat.Jövőre is vissza térünk,de ha sikerül egy hétre.Üdvözöljük a mindig vidám,szolgálatkész és kedves kiszolgáló csapatot.
Péli Gábor 2011-08-21 keresőprogramon keresztül
Remekül sikerült ez a négy nap augusztus 18-tól a Panzióban. A személyzet mindig kedves volt, figyelmes, őszinte mosollyal. Jövőre is a Melis Panzióban szeretnénk tölteni a nyaralást. Péli család
Gallon, Jaqueline 2011-08-19 keresőprogramon keresztül
Hallo Stefan, hier ist Jaqueline... wir waren in meinerKinheit öfter bei euch, das letzte mal im Sommer 2001 oder 2002. Durch Zufall bin ich auf eure Internetseite gekommen. Mein Opa ist Karlheinz und meine Oma Rita aus Mainz (Deutschland). Wir waren Stammgäste und ich war sehr erstaunt, als ich beim anschauen eurer Bilder Fotos von mir, meiner Schwester und den Großeltern gefunden habe. Fand ich sehr lustig. Ganz liebe Grüße Jaqueline
Rádics Zoltán 2011-08-17 ismerősöktől hallottam
Remekült telt a nyaralásunk a Melis Panzióban. A konyha remek a strand szuper, két kicsi gyermekünkkel valóban pihenni tudtunk a Balatonon. Jövőre is biztos , hogy ide jövünk. Pusziljuk a mindig jókedvű , kedves, figyelmes kiszolgáló csapatot. Zoli , Kati , Réka , Barbi
Rádics Zoltán 2011-08-17 ismerősöktől hallottam
Remekült telt a nyaralásunk a Melis Panzióban. A konyha remek a strand szuper, két kicsi gyermekünkkel valóban pihenni tudtunk a Balatonon. Jövőre is biztos , hogy ide jövünk. Pusziljuk a mindig jókedvű , kedves, figyelmes kiszolgáló csapatot. Zoli , Kati , Réka , Barbi
Johann Dietenberger 2011-08-14 ismerősöktől hallottam
War wieder ein Traumhafter Urlaub. Bei Euch passt alles. Super Unterkunft, super köstliches Essen, schöner Strand, vorbildliches freundliches Personal. Bis zum nächsten Urlaub.
Szilágyi Andrea 2011-08-05 ismerősöktől hallottam
A Balatonpart egyik legjobb konyhájával dicsekedhettek, gratulálok! A fejedelmi csemegékhez kiváló ízlés, családias hangulat és jólnevelt, kedves felszolgálók hada társul...:) Különösen ajánlom a négymagos bundás csirkét és a diós gubát! Csak Nálatok fogunk enni, valahányszor ott járunk!
szigas 2011-07-18 egyéb
Teljesen véletlenül találtunk rá a grill teraszra- az illatok csalogattak minket oda. Az étel kitűnő volt, főleg a paradicsomsaláta! Ezúton üzenem a hölgynek, akitől kaptuk, hogy nagyon ízlett, kiváltképp másodjára, és tulajdonképpen köszönettel tartozunk neki mind a négyen, mert megédesítette az egész délutánunkat és abban is biztos vagyok, hogy még sokáig emlegetni fogjuk azt a "3 in 1" paradicsomsalátát!

Elöző Következő


HOTEL Melis
Part-Land Kft.
8638 Balatonlelle Honvéd u. 12.
Tel. +36-30/969-4025, Tel.,Fax +36-85/350-431,
info@melis.hu