Bemutatkozás Elérhetőség Apartmanok Árak Akciós ajánlatok Szobafoglalás

Gasztronómia Gyereksarok Törzsvendégprogram Vendégkönyv Fotógaléria

English Deutsch


Gyereksarok:
A kisgyermekes lét napi rutincselekedeteit is szeretnénk megkönnyíteni, ezért játékok egész sorával is felszerelkeztünk, valamint homokozó, hinta, csúszda is várja a kis csemetéket. Az abban megfáradt kicsik nyugodt alvásához kiságyat és hozzá külön ágyneműt is biztosítunk kérés esetén az apartmanokban.
Amikor az elfáradt apróságok álomba szenderülnek, előzetes egyeztetés után szakképzett gyermek- és bébifelügyeletről is tudunk gondoskodni, hogy a szülők egy kicsit kettesben is élvezhessék a saját homokos strandrészünk jeges gyümölcs italait, koktéljait, az étterem nyújtotta örömöket, vagy éppen a feledhetetlen balatoni naplementét.
A szülői igényeket is kielégítő gyermekmenünk mellett etetőszéket, bébiételt, cumis üvegmelegítési lehetőséget is ajánlunk a gyerekes családoknak. 
Az alapvető gyermekgyógyászati kellékek is rendelkezésükre állnak, így lázmérőt, vagy éppen a vény nélkül kapható gyermekgyógyszereket is kérhetik kollégáinktól. 
Gyermekfelügyelet:
0-12 éves korig - napszaktól függetlenül – 1200 Ft/óra
Kérjük, hogy gyermekfelügyeleti szándékát minimum egy nappal előbb a panzió recepcióján (du. 16 óráig) jelezni szíveskedjen.
 
Gyerekprogramok:
Kézműves foglalkozás óvónőkkel
Játszóház, bábelőadás
Habos kakaó-kalács party

Előzetes időpont egyeztetéssel, minimum 4 fő esetén, térítés ellenében.
 
   
   
   
   


HOTEL Melis
Part-Land Kft.
8638 Balatonlelle Honvéd u. 12.
Tel. +36-30/969-4025, Tel.,Fax +36-85/350-431,
info@melis.hu